пʼятницю, 5 червня 2009 р.

"Місіонерство" Свідків Єгови...

Як відомо, така промасонська організація як "Свідки Єгови" (не Христова Церква традиційна) заперечує мало не всі важливі догмати християнства, включно з тим, що Ісус не є Бог, що пекло − вигадка, що людина не має безсмертної душі (хоч покійники, їхній незнищимий дух, появляються часами після смерті) тощо. Дехто їх через те не вважає автентичними християнами, адже мета єговістів якраз спрямована на знищення офіційного християнства шляхом очевидних єресей і спотворення св. Писання, точніше ціль у тому їхньої головної масонської верхівки, про що низи переважно не здогадуються. Фактів вистачає.

Вони не люблять, до речі, подавати своєю єретичну доктрину в Інтернет, адже вона не раз є змінною та суперечлива сама в собі. І бояться більшої критики, ніж є... У Середньовіччі з такими новаторами, мабуть, навели б порядок відразу... Але це б не був вихід, бо все ж таки вони теж Божі сотворіння, які потребують небесного світла на шляху до вічності перед фізичною смертю. Тому саме офіційне християнство, зокрема Вселенська Церква, має не одне їм сказати. Не забуваючи за іновірців молитися.

Для своїх тимчасових потреб випускають журнал "Вартова Башта", а для неєговістів (традиційних християн) − парадоксально "Пробудись". Насправді вони не знають по-справжньому Біблії, хоч думають, що знають її найкраще. Це ще кому треба встати зі сну.:)

Ось вам потрібний апологетичний веб-ресурс, зокрема з різними секретними матеріалами про антихристиянську організацію "Свідки Єгови" колишнього члена цієї організації, очевидця того всього духовного блуду. Прошу СЮДИ.


А на цих фотографіях, зроблених цього року на залізничному вокзалі у м. Сколе (Львівська обл.), можна побачити як єговісти поширюють нишком свою деструктивну у плані християнства діяльність, будучи справедливо названими "вовками в овечих шкурах". Бережімся таких "пророків". Будьмо з Абсолютом!





Немає коментарів:

Дописати коментар